Riktlinjer för kundomdömen

Riktlinjer för kundomdömen
Vad trevligt att du vill ge ett omdöme till en artikel från bonprix-shoppen. Oavsett om det är ett positivt eller negativt omdöme - med din åsikt hjälper du andra kunder att hitta rätt produkter. För att din åsikt ska hjälpa andra kunder på ett optimalt sätt så ber vi dig följa följande riktlinjer.

Omdömen som inte motsvarar dessa riktlinjer kan vi tyvärr inte publicera eller när som helst radera från bonprix.se.

Argumentera för ditt omdöme
Motivera din åsikt. Förutom din personliga åsikt intresserar oss även p.g.a. vilka egenskaper eller funktioner du har gett en produkt ett positivt eller negativt omdöme. Bedöm endast artiklar som du själv har haft erfarenhet av. Bedöm ingen produkt bara efter att ha tittat på bilden eller läst produktbeskrivningen.

Skriv ett omdöme!
Särskilt användbara för andra kunder är omdömen till produkter som ännu inte har kommenterats. Bra är också omdömen som ger nya aspekter till en redan bedömd produkt. Upprepa inte det som redan sagts utan försök att belysa från nya synvinklar.

Hur mycket bör du skriva?
Mycket korta texter innehåller knappast någon information, mycket långa texter gör att läsaren snabbt tröttnar framför bildskärmen.

Skriv inga ett-ords-omdömen.

Vad bör du undvika?
Att referera till andra omdömen. Dessa omdömen kan raderas och sambandet bli obegripligt.

Vad kan vi inte publicera?

  • Svordomar och obscena uttryck

  • Fascistiska, rasistiska, antisemitiska, främlingsfientliga eller liknande politiskt radikala uttalanden

  • Personliga uppgifter som telefonnummer, e-postadresser, URL-adresser

  • Kommentarer, som inte rör produkten, utan servicen.

  • Förslag och kritik till vår service tar vi givetvis också gärna emot. Skicka in dem på service@bonprix.se

  • Hänvisningar till andra inköpskällor

Inskickningsvillkor
bonprix blir enda ägare till inskickade omdömen. Vi förbehåller oss rätten att vid behov korta eller ändra inskickade omdömen såvida det inte leder till att innebörden ändras. Vi förbehåller oss även rätten att inte publicera ett omdöme eller att radera det, i synnerhet om omdömet inte motsvarar de ovannämnda riktlinjerna.

Du garanterar i och med att du skickar in ett omdöme att vi får ensamrätt att obegränsat över tid och rum använda omdömet och garanterar oss dessutom att omdömet är fritt från tredje parts rättigheter.

Inget rättsanspråk på någon form av betalning består.

Tillbaka till recensionerna