Affiliate-program

Välkommen till bonprix.se-partnerprogram!
Tjäna pengar med din webbsida!

bonprix är postorderfirman med det aktuella modet till förmånliga priser.
Bland de för närvarande över 2000 artiklarna återfinns förutom trendligt mode för hela familjen även många prisvärda erbjudanden som gör ditt hem vackrare.

Över 8 miljoner nöjda kunder över hela världen är redan övertygade om vårt prisvärda mode med god kvalitet. Vi levererar alla artikelstorlekar till samma pris.

Använd din webbsida till att tjäna pengar på våra attraktiva erbjudanden!

Du får en omsättningsprovision på 7-9% för varje beställning som vidarebefordras till bonprix.se via länkarna på din webbsida.
Anmäl dig nu och tjäna på den ovanligt höga omvandlingshastigheten som vårt program uppnår!

Som reklampartner kan du delta i bonprix.se-partnerprogrammet via vårt affiliate-nätverk TradeDoubler.
Vi tackar så mycket och önskar lycka till med vårt partnerprogram.

Klicka här för att anmäla dig hos TradeDoubler.


bonprix är postorderfirman med de sååå förmånliga priserna!
Bland de över 10.000 artiklarna finns förutom underkläder, dammode, herr- och barnmode även moderiktiga och prisvärda artiklar för hus och hem. Över 8 miljoner nöjda kunder över hela världen är redan övertygade om vår kvalitet till låga priser och alla storlekar till ett pris. Använd din webbsida till att tjäna pengar på våra prisvärda och attraktiva erbjudanden!

Din fördel som bonprix-affiliate:

  • Du får en kommission, som varierar mellan 7 % och 9 %, för varje försäljning som genereras via din webbsida. Kommissionens storlek varierar beroende på det antal försäljningar som genereras av dig per månad.

  • Det finns ett stort antal reklameffektiva, klickstarka och aktuella reklammedel från olika kategorier för din webbsida.

  • Profitera på våra nya omfattande och högaktuella produktlistor.

bonprix använder V2-Feed från TradeDoubler. Med hjälp av olika fält i produktlistorna, som t.ex. för färg och storlek, kan du effektivt göra reklam för bonprix-produkterna, eftersom du på så sätt kan visa relevant information och erbjuda utökade sök- och jämförelsefunktioner.

Vi ber om förståelse för att kommissionen först kan utbetalas när kunden betalat sin faktura. Inom postorderhandeln kan detta ta upp till 8 veckor, p.g.a. av returförsändelsernas löptider. Försäjningsersättningen (= "pay per sale") betalas endast för den genererade omsättningen. Omsättning innebär sålda varor till aktuellt försäljningspris från avdrag för returer, krediteringar och lagstadgad moms. Detta belopp är därför inte detsamma som storleken på den skickade varukorgen. Läs även våra deltagandevillkor som vi har ställt till förfogande hos TradeDoubler.

Programmet har en mycket hög direktkonvertering. De flesta försäljningar sker, p.g.a. det förmånliga varuutbudet, omedelbart.

Dra som partner nytta av bonprix-konceptet som redan har övertygat ca åtta miljoner kunder: 'Prisvärt mode, bra kvalitet och god service 365 dagar om året'. Bli bonprix-partner nu och tjäna pengar på modet med de förmånliga priserna!

Har du frågor eller förslag angående bonprix-partnerprogrammet? Mejla oss! responseteam.se@tradedoubler.com

Som keyword-publisher bör du läsa de allmänna affärsvillkoren och deltagandevillkoren från bonprix.

  • Ange din e-postadress i textfältet nedan och tryck sedan på Retur. Strax därefter vidarebefordras du till TradeDoubler-webbsidan.

  • Där anger du din webbsida och dina personliga uppgifter. Det är bara tre korta inmatningssidor och din anmälan är avklarad på en minut.

  • Efter anmälan får du ett e-postmeddelande med en aktiveringslänk till ditt konto. Klicka på länken och ditt nya affiliate-konto är aktiverat!

Ditt bonprix.se-team