Kreditkort

Bekväm och säker betalning med kreditkort

  • Om du väljer att betala med betalkort, tillkommer bara en expeditionsavgift på 49,- kr.

  • Vi accepterar gärna ditt Visa eller Mastercard om de är utfärdade i Sverige

  • Om du beställer online eller på telefon, ange då ditt kreditkortsnummer, kortets giltighetsdatum och dess säkerhetskod.

  • Fakturabeloppet dras automatiskt från ditt kreditkortskonto.

  • Om du skulle returnera varan så betalas beloppet tillbaka till ditt kreditkortskonto. Vänligen märk att vid returnering debiteras det en returavgift på 49,- kr. Observera att det kan ta upp till 14 dagar innan beloppet är tillgängligt på ditt konto.

Betalning med kreditkort är tyvärr inte möjlig vid skriftliga beställningar. Av säkerhetsskäl ber vi dig att inte skriva kreditkortsnumret på ditt beställningsformulär.
Betalning med delbetalningar är tyvärr inte kompatibel med kreditkortsbetalning. Vi ber om ursäkt för att vi inte accepterar VISA/Mastercard betalkort.

Säkra betalningar

Din data krypteras och överförs därmed skyddat och säkert.

Bonprix använder modernaste krypteringsteknik, t.ex. SSL (Secure Socket Layer), för att förhindra att utomstående obefogat kommer åt dina uppgifter.

SSL är ett vedertaget standard-protokoll på internet som garanterar en säker dataöverföring. Alla beställningsuppgifter, inklusive dina kreditkortsuppgifter, överförs till bonprix endast i krypterat tillstånd.

Dessutom erbjuder bonprix säkerhetsfunktionen 3D-Secure till sina kunder. 3D-Secure förhindrar obehöriga personer från att använda ditt kreditkort i de deltagande butikerna.